Google stopt met gratis G Suite

Door - Nandi
25.01.22 11:34 AM

Google stopt met gratis G Suite pakket

Google stopt met het oude gratis G Suite pakket. Dit pakket kan al sinds 2012 niet meer worden aangeschaft, maar gebruikers die nog op dit pakket zaten konden hier nog gratis gebruik van maken. Per 1 juli 2022 moeten deze gebruikers overstappen naar een betaald Google Workspace-abonnement. Tech Bakery kan je hier bij helpen!

Wie nog gebruikt maakt van de gratis versie van Googles zakelijke software G Suite krijgt tot 1 mei de tijd om zich in te schrijven voor een nieuw betaald abonnement. Google heeft een e-mail gestuurd naar beheerders en heeft tegelijkertijd een blog gepubliceerd. Hierin zijn alle veranderingen te lezen. 

In G Suite (inmiddels Google Workspace) worden zakelijke apps van Google gebundeld, zoals Gmail, Agenda, Meet, Chat, Drive en Docs. Ook krijgen klanten toegang tot cloudopslag. Wanneer bestaande klanten niet voor 1 juli een ander abonnement kiezen, zet Google gebruikers zelf over naar het pakket dat het beste past op basis van hun gebruik.

Tech Bakery helpt je aan het beste pakket
Wij kunnen ons voorstellen dat je liever zelf de regie in handen houdt. Om te voorkomen dat je als gebruiker zomaar wordt overgezet naar een pakket helpen wij je graag om te kijken welk pakket het beste bij je past. Tech Bakery is al meer dan 10 jaar gecertificeerde Google Partner en wij zorgen ervoor dat je het beste uit je Google Workspace omgeving haalt. Onze supportdesk staat altijd voor je klaar en wij bieden verschillende trainingen aan waardoor je zelf zo efficient mogelijk werkt. 

Ook voor individuele particuliere gebruikers bieden we gratis al deze extra voordelen. Daarnaast is de kans groot dat we een mooie korting kunnen realiseren op de licentieprijs. Wij snappen als geen ander dat de gratis G-suite licenties waarschijnlijk gebruikt worden voor persoonlijk gebruik, binnen families, kleine organisaties of samenwerkingsverbanden en dat je daarom niet te veel tijd of geld kwijt wilt zijn aan het regelen van je nieuwe licenties. 

Laat ons voor je uitzoeken welke licentie het beste bij je past en welke opties er zijn. Neem via onderstaande knop contact met ons op!

Nandi