:

Diensten en services

Wij hebben al veel organisaties mogen begeleiden met onze uiteenlopende consultancy diensten & services. Hierbij is er geen 'one size fits all', iedere organisatie is anders en heeft haar eigen wensen en eisen. We geven niet alleen advies op maat, maar ondersteunen ook bij de ontwikkeling en implementatie van de oplossingen om zo de operationele-, en strategische doelstellingen van jouw organisatie te behalen.

Advies op maat

We horen graag waar de uitdagingen binnen jouw organisatie liggen. In een vrijblijvend persoonlijk gesprek kijken we graag naar je huidige situatie en wat wij voor je kunnen betekenen.

Voor mensen, door mensen

Door onze jarenlange ervaring in de leggen wij veel nadruk op het menselijke aspect. Hoe zorg je er bijvoorbeeld voor dat technologie vanzelfsprekend gaat zijn en een toegevoegde waarde levert aan het dagelijkse handelen van zorgmedewerkers? 

Deze organisaties gingen je voor

Lees onze klantverhalen uit de praktijk en leer meer over de manier waarop Tech Bakery zorgorganisaties helpt om resultaten te behalen. 

Ga naar klantverhalen

Succesvol digitaal samenwerken binnen je organisatie

Digitale technologie is in onze samenleving niet meer weg te denken. Het succesvol inzetten van technologie vraagt als vanzelfsprekend om de juiste verbinding tussen de organisatie en ICT. Het technische aspect is echter slechts een kleine factor. Digitale transformatie gaat over meer dan slechts het inzetten van nieuwe technologie en IT-oplossingen. De focus moet liggen op het creëren van een toekomstbestendige organisatie waarbij werkprocessen van medewerkers structureel veranderen. Het is belangrijk om eerst te kijken naar de wensen binnen de organisatie en dan te kijken welke technologie hier bij aansluit. 

Digitale werkplek

Met een digitale werkplek kan je hele organisatie altijd en overal samenwerken. De digitale werkplek brengt alle informatie, processen, applicaties en tools samen op een centrale plek. Denk hierbij aan het 'werken in de cloud', maar ook aan bijpassende apparaten en werkprocessen.

Meer over de digitale werkplek

Cloud

De mogelijkheden van de cloud staan centraal bij de digitale werkplek. Zonder cloud, geen digitale werkplek. Door in de cloud te werken is het mogelijk om alle bedrijfsdata en applicaties te raadplegen vanaf iedere gewenste locatie en vanaf ieder apparaat. 


Meer over werken in de cloud

Adoptie

Nieuwe technologieën leveren niet het gewenste resultaat op zonder een correcte aanpak van organisatieverandering, en dat start bij de medewerkers. Om de adoptie van nieuwe technologie te laten slagen moeten je medewerkers anders gaan werken en denken. Bij Tech Bakery stellen we daarom de mensen centraal!

Meer over gebruikersadoptie

Communicatie

Het implementeren en adopteren van veranderingen binnen de organisatie valt of staat met de juiste communicatie. Door de wensen en behoeften van medewerkers mee te nemen in beslissingen en hier open over te communiceren wordt de noodzaak van verandering duidelijk en wordt weerstand weggenomen. 

Meer over communicatie