:

Ons verhaal

Tech Bakery is gespecialiseerd in informatie- en communicatietechnologie. Alhoewel we een jong bedrijf zijn, hebben onze mensen jarenlange ervaring met het faciliteren van nieuwe, effectieve manieren van samenwerken en communiceren.

De mogelijkheden van de cloud staan hierbij centraal. Organisaties moeten af van de wildgroei en soms chaos in informatietechnologie veroorzaakt door individuele belangen, zonder oog voor het grote doel. Wij denken andersom. Of beter gezegd, we beginnen bij het begin: eerst doel, en dan pas technologie.

Wij zijn niet gelieerd aan softwareleveranciers of technologieplatformen. Het zorgt dat wij onze klanten volledig onafhankelijk kunnen adviseren. Inmiddels hebben wij al meer dan 250 organisaties met in totaal meer dan 150.000 medewerkers geholpen aan eenvoudige en beheersbare informatietechnologie.

Samenwerkend aan hun doelen.

Geschiedenis

Webr is in 2009 opgericht als partner voor digitale transformaties met behulp van het Google platform. Tech Bakery is opgericht in 2016 om zo een platform te bieden aan onze bredere kijk op technologie en de toepassing daarvan binnen organisaties. Een van de initiatieven die daar uit voort is gekomen is The Next Horizon. The Next Horizon richtte zich puur op de technologie van Microsoft. Vanaf heden wordt er centraal vanuit Tech Bakery verdergegaan. 

In de loop der jaren is het aandeel klanten uit de zorgsector steeds groter geworden. Het succes dat we samen met hen hebben bereikt, en de grote kansen die wij in de zorg zien, hebben gezorgd voor een extra focus op deze sector.