Google Workspace trainingen

Vanuit Tech Bakery bieden wij meerdere trainingen en cursussen aan om Google Workspace optimaal in te zetten en te gebruiken binnen je organisatie. Deze trainingen kunnen worden gegeven vanuit ons kantoor in Almere. Nodig je liever je hele team uit? Dan komen wij graag langs om de training te geven. Ook kunnen we de training online geven via Google Meet.

Basistraining Google Workspace

Iedere maand organiseren wij een training in het gebruik van Google Workspace. Deze training neemt een ochtend in beslag (09:00-12:00 uur) en is er specifiek op gericht om medewerkers snel wegwijs te maken in het gebruik van Google Workspace op de werkvloer. Je leert de basiskennis van Google Mail, Contacten, Agenda, Drive, Chat, Meet en Keep. Daarnaast geven we praktische tips die je direct kunt toepassen in je dagelijkse werkzaamheden.

Deze training wordt online gegeven via Google Meet.
Wanneer jij je inschrijft ontvang je binnen enkele dagen een uitnodiging per mail.

Gedeelde Drives Workshop

Tijdens deze workshop krijg je een uitgebreide uitleg over wat ‘Gedeelde Drives’ zijn, en wat er hierin wel/niet mogelijk is. We hebben het tijdens deze workshop zowel over gebruikersfuncties als beheerdersfuncties. Ook leggen we uit welke bestanden thuishoren op ‘Mijn Drive’ en welke op ‘Gedeelde Drives’ en geven we tips en best practises mee vanuit onze ruime ervaring met ‘Gedeelde Drives’. 

Na het theoretische gedeelte van deze workshop gaan we over naar de praktijk en gaan we samen nadenken over de ‘Gedeelde Drive’ structuur voor jouw organisatie. Dit leggen we vervolgens vast in ons blauwdruk template. 

De workshop zelf duurt 2,5 uur. Na de workshop is er nog 1,5 uur beschikbaar om jullie te ondersteunen bij het maken van de blauwdruk en de uitvoering hiervan. 

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op

Maak een afspraak met een van onze consultants

Liever eerst samen kijken wat jouw organisatie nodig heeft? 

In een persoonlijk gesprek kijken we graag hoe we jouw team kunnen helpen om alles uit Google Workspace te halen.

Google Admin Training

Door middel van deze training leer je het Admin Console effectief te gebruiken om zo gebruikers te beheren, de toegang tot services te beheren en algemene beveiligingsinstellingen te configureren. Het juiste beheer van Google Workspace zorgt er voor dat iedereen binnen je organisatie de tools optimaal kan gebruiken. 

  • Leer hoe je, je gebruikers en organisatiestructuren correct beheert
  • Onderzoek de beveiliging van gebruikers en applicaties en raak vertrouwd met de Single-Sign-On (SSO) opties voor jouw organisatie
  • Leer hoe je verschillende gebruikers verschillende rechten kunt geven en deze kunt aanpassen per functie of apparaat 
  • Wordt op de hoogte gebracht van de nieuwste updates binnen het Admin Console

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op