:

Tech Bakery als gecertificeerde Google Cloud Partner

Tech Bakery is al meer dan 10 jaar erkend Google Cloud Partner. Wat klanten aan ons waarderen is het persoonlijke contact, onze proactiviteit, de korte lijnen met Google en dat wij net dat stapje extra zetten. Als gecertificeerde reseller helpen wij jouw organisatie om succesvol te zijn!

Google Cloud Partner en Google Workspace (G Suite) specialist

Haal het meeste uit Google Workspace met Tech Bakery als jouw Nederlandse Google Partner!

De voordelen van Tech Bakery als Google Cloud Partner

Je kan er voor kiezen om Google Workspace direct bij Google af te nemen. Het is ook mogelijk om dit via een Google Cloud Partner, oftewel een reseller te doen. Dit maakt geen verschil in de kosten omtrent de Google Workspace licenties. Tech Bakery als jouw Google Partner brengt wel een aantal mooie voordelen met zich mee. Tech Bakery is sinds 2010 partner van Google (toen nog onder de naam Webr). We zijn door de jaren heen enorm hard gegroeid en hebben van Google ook diverse erkenningen ontvangen. Alle medewerkers zijn gecertificeerd Google G Suite - Google Workspace specialisten.

Jarenlange ervaring

Tech Bakery ondersteunt al ruim 10 jaar organisaties die werken met Google Workspace. Door deze jarenlange ervaring zijn wij in staat om met onze klanten mee te denken, ook bij vragen die verder reiken dan Google Workspace.     

Wij spreken jouw taal

Met Tech Bakery als jouw Google Partner ben je verzekerd van persoonlijke contact, pro-activiteit, en korte lijnen met Google. Als Nederlandse Google Partner spreken wij jouw taal. Wanneer je tegen problemen aanloopt wil je hier makkelijk en snel over kunnen schakelen. Onze Nederlandse supportdesk maakt het gemakkelijk om te communiceren en issues bespreekbaar te maken, wel zo prettig! 

 

Volledige aanpak

Wij ondersteunen bij het maken van een plan van aanpak tot aan migraties, implementaties, trainingen en support. Of je nu op zoek bent naar kant-en-klare oplossingen of hulp bij jouw cloudstrategie of adoptiestraject, wij staan voor je klaar. Wij streven ernaar dat organisaties alles uit de Google Cloud en Google Workspace omgeving halen.

Support

Wij zetten graag net dat stapje extra. Onze supportdesk is dagelijks bereikbaar van 08:00 tot 18:00 en denkt graag met je mee. Het is fijn om altijd een specialist achter de hand te hebben die op de hoogte is van jouw situatie en die van je organisatie. Onze mensen zijn gecertificeerde specialisten met jarenlange ervaring.


Ook aan de slag met Google Workspace?