:

Servicedesk

Tech Bakery ondersteunt al ruim 10 jaar organisaties die werken met Google Workspace. Door deze jarenlange ervaring zijn wij in staat om met onze klanten mee te denken, ook bij vragen die verder reiken dan Google Workspace.      

Wat klanten aan ons waarderen is het persoonlijke contact, onze proactiviteit, de korte lijnen met Google en dat wij net dat stapje extra zetten.

Neem contact met ons op

Contact opnemen met ons kan telefonisch op 036 767 0500 , per mail of door een ticket aan te maken binnen jouw klantportaal. Wij zijn iedere werkdag telefonisch bereikbaar van 08:30 uur tot 17:00 uur.  Heb je een dringend probleem buiten werktijd, dan staat er altijd iemand voor jou klaar om het probleem op te lossen. 


Van reactief naar proactief

Je kan ons altijd benaderen. Naast dat jij ons contact bij hulpvragen, kan je van ons ook proactiviteit verwachten. In plaats van enkel problemen op te lossen zodra de eindgebruiker deze heeft gemeld, brengen we je waar mogelijk van te voren op de hoogte van updates. We doen dit op verschillende manieren en via verschillende kanalen. Hierbij maken wij indien nodig ook onderscheid tussen updates die relevant zijn voor de ICT beheerders van een organisatie en updates die betrekking hebben op eindgebruikers.

Beheerdersnieuwsbrief

Wekelijks versturen wij een Google beheerdersnieuwsbrief, speciaal gericht op de beheerders binnen een Google Workspace omgeving. In deze nieuwsbrief wordt vermeld welke belangrijke updates er de aankomende tijd aan zitten te komen, dit zodat jouw organisatie niet voor verrassingen komt te staan. 

Kwartaal updates

Ieder kwartaal organiseren wij een online kwartaalupdate. In deze sessie nemen wij jou mee in de meest belangrijke updates die de afgelopen tijd zijn doorgevoerd, maar ook in de updates die Google heeft aangekondigd voor de aankomende periode. Eindgebruikers nieuwsbrief

Naast de wekelijks beheerdersnieuwsbrief versturen wij maandelijks een eindgebruikers nieuwsbrief, deze is speciaal gericht op eindgebruikers van Google Workspace. Deze nieuwsbrief bevat de laatste updates binnen de verschillende Google Workspace apps, maar ook handige tips & tricks die er voor zorgen dat eindgebruikers nog beter hun werk kunnen uitvoeren. 

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Servicemanagement

Met je eigen servicemanager tot je beschikking houden we regelmatig contact met elkaar.  Afhankelijk van jouw behoefte en de behoefte van je organisatie kunnen we op regelmatige basis met elkaar schakelen en kijken of alles naar wens is.


Support op locatie

Wij bieden support op locatie aan voor wanneer jouw organisatie tijdelijk extra handjes kan gebruiken. Hier is vaak behoefte aan na een migratie naar Google Workspace, maar ook bij capaciteitsproblemen op de eigen servicedesk door ziekte of zwangerschapsverlof. 

Doordat wij fysiek aanwezig zijn, zorgen wij er indirect voor dat de Google Workspace kennis wordt overgedragen naar de rest van de IT medewerkers. Ook hier kijken wij graag verder dan alleen het support op Google Workspace.