:

Het optimaliseren van de onderlinge samenwerking

Bij zorgorganisatie Driezorg uit Zwolle is het gelukt! Zij hebben de aansluiting met de nieuwe digitale wereld gevonden en zowel de vaste medewerkers als de honderden vrijwilligers gebruiken de beschikbaar gestelde technologie op een manier dat het bij hun functie past en het de onderlinge samenwerking vergroot.

Download Klantverhaal

Uitdaging

Binnen Driezorg zijn de behoeften van kantoormedewerkers duidelijk anders dan van de medewerkers die dagelijks de zorg verlenen bij mensen thuis of in de verpleeginstellingen. De uitdaging ligt hem in het per fase en per functie goed kijken naar het primaire doel binnen Driezorg.

Oplossing

Tech Bakery heeft de hele IT transitie begeleid waarbij het eigen, dure beheer van servers verleden tijd is en alles schaalbaar en efficiënt in een cloud omgeving geplaatst is om te kunnen voldoen aan de huidige en toekomstige wensen van de zorgorganisatie en haar cliënten.

Resultaat

De huidige IT infrastructuur is inmiddels afgestemd op de dagelijkse behoeften van de verschillende medewerkers. Daarnaast is partnership cruciaal gebleken om in te spelen op de continu veranderende omstandigheden en technologieën binnen de zorgsector.