Nieuwe route Tech Bakery

Door - Nandi
21.01.20 02:22 PM

Trots, dat is het gevoel dat op dit moment overheerst. Meer dan trots eigenlijk. De afgelopen maanden zijn er flinke stappen gemaakt binnen Tech Bakery. Niet alleen een nieuwe website, maar ook een nieuwe strategie en focus zijn het eindresultaat van maanden hard werken. Graag blik ik terug op de afgelopen periode en wat hieraan vooraf is gegaan.


Na 4 jaar lang het Zorg Team bij Dell te hebben gemanaged, was ik van mening dat het tijd was voor een nieuw geluid. In 2009 heb ik de keuze gemaakt om het ondernemers avontuur aan te gaan. Webr werd opgericht en liet een nieuw geluid horen in het ICT landschap. De werkplek in de Cloud werd geïntroduceerd. Je eigen werkplek, altijd, en overal was het credo. Dit kon worden gerealiseerd doordat de technologie gebaseerd werd op Google Apps (nu G Suite). We begonnen klein, binnen mijn eigen kringen. Door de jaren heen hebben we mooie stappen mogen maken en al net zulke mooie klanten mogen helpen. Bij Webr hebben we klanten bediend vanuit een verscheidenheid aan sectoren. Van retailer tot zorginstelling en van makelaar tot kinderopvang. De focus lag hem voornamelijk op die mooie werkplek in de Cloud, gebaseerd op de Google technologie.

Overtuigd van de behoefte aan duiding binnen de (overspoeling van) nieuwe technologie, is in 2016 Tech Bakery geboren. Tech Bakery biedt een bredere kijk op technologie en de toepassing daarvan binnen organisaties. Vrij snel na de oprichting van Tech Bakery zijn wij benaderd door Microsoft. Hierop volgend is The Next Horizon ontstaan. The Next Horizon helpt organisaties om het meeste uit hun Microsoft technologie te halen en het adoptieproces te verbeteren.Nandi