:
Security Scan Google Workspace

Security Scan 

De  Security Scan is een onderzoek naar de status van de veiligheidsinstellingen binnen je Google Workspace omgeving. Ons onderzoek vindt plaats op zowel technisch als organisatorisch niveau. Zo analyseren wij de Google Workspace infrastructuur op mogelijke beveiligingsrisico’s en kijken we welke beveiligingsmaatregelingen er genomen moeten worden. We geven advies en uitleg over de te maken keuzes.  

Waarom een Security Scan?

Het aantal cyberaanvallen en datalekken groeit schrikbarend. Bijna dagelijks worden we geconfronteerd met nieuws over malware, cyberaanvallen of datalekken. Door het uitvoeren van een Security Scan kan je de eerste en belangrijkste stap zetten om je organisatie te beschermen en gegevenslekken tegen te gaan. Een Security Scan geeft inzicht in waar je staat met je Google Workspace instellingen en beveiliging. De Security Scan geeft inzicht in de status van de veiligheidsinstellingen binnen Google Workspace. 

De volgende resultaten kun je verwachten uit de Security Scan

Rapportage

Een volledige rapportage omtrent de beveiligingsinstellingen van de Google Workspace omgeving

Concrete aanbevelingen

Een eerlijk advies over eventuele beveiligingsrisico's met concrete aanbevelingen

Uit te voeren acties

Startpunt om de veiligheidsinstellingen van je organisatie naar een hoger niveau te brengen

Wat nemen we mee in de Security Scan?

Wil je weten of de Google Workspace omgeving van jouw organisatie op orde is? 

Download de brochure om te kijken wat je kunt verwachten.

Tijdens de Security Scan worden onder andere de volgende onderdelen getoetst:

Systeem toegang & Authenticatie
Voorbereiding & Monitoren
Reactieplan
Service Instellingen
Additionele Google Services
Download Brochure

Google Cloud Partner Tech Bakery

Tech Bakery is al meer dan 10 jaar Google Workspace-partner. Door onze jarenlange ervaring en onze status als Google Reseller en Google Cloud Partner kunnen wij je helpen met de evaluatie, aanpassing, implementatie en migratie naar Google Workspace. Daarnaast bieden wij ook al jaren trainingen, gegevensbeheer en support aan. 

Migratie naar Google Workspace

Tech Bakery helpt je graag met de migratie naar Google Workspace. Wij hebben de meest uiteenlopende organisaties mogen ondersteunen met de migratie en inrichting van Google Workspace. Van kleine tot grote organisaties, binnen een tal van sectoren. Hierbij speelt niet alleen de techniek een rol, maar is het ook van belang draagvlak binnen de organisatie te creëren. 

Meer informatie

Google Workspace implementatie

Door onze ervaring en expertise in verandermanagement weten wij gebruikers naadloos mee te krijgen in de transitie naar Google Workspace. Iedere organisatie is anders, en het implementatieplan wordt dan ook volledig gebaseerd op de individuele situatie van jouw organisatie. Hierbij speken communicatie en begeleiding, adoptie en veranderingsbereidheid een grote rol. 

Meer informatie

Google Workspace Support

Tech Bakery ondersteunt al ruim 10 jaar organisaties die werken met Google Workspace. Door deze jarenlange ervaring zijn wij in staat om met onze klanten mee te denken, ook bij vragen die verder reiken dan Google Workspace.  

Meer informatie

Trainingen

Vanuit Tech Bakery bieden wij meerdere trainingen en cursussen aan om Google Workspace optimaal in te zetten en te gebruiken binnen je organisatie.

Meer informatie