:

Nieuwe partner voor ICT specialist Tech Bakery

Almere, 15 april 2021 - Al meer dan tien jaar lang helpt Tech Bakery (zorg)organisaties met de implementatie en adoptie van nieuwe technologie. Om groei te realiseren zijn MG Partners en Maaike Dekkers per april 2021 ingestapt als partners. Maaike Dekkers wordt de nieuwe directeur van het bedrijf, de huidige directeuren Jeffrey Werner en Steven Bleker blijven betrokken bij Tech Bakery. 


De zorg ontzorgen met behulp van technologie
Jeffrey Werner: ‘Door technologie voor zorgprofessionals te laten werken, kunnen zij op een leuke, makkelijke en vooral efficiënte manier onderling en met cliënten/patiënten communiceren en samenwerken. Dat is, onder andere, de toegevoegde waarde van technologie in de zorg’.


In de afgelopen jaren is Tech Bakery als ICT-partner steeds actiever geworden binnen de zorgsector.  Deze nieuwe samenwerking sluit perfect aan op de visie en strategie van Tech Bakery om nog meer expertise op te bouwen en zo haar zorgklanten optimaal te ondersteunen. 


Een nieuw hoofdstuk
Steven: 'Wij zien een nieuwe fase van groei voor ons, die mede mogelijk kan worden gemaakt door de samenwerking met Maaike en MG Partners'. Jeffrey: ‘Groei is een van onze ambities. Daarnaast vinden we het belangrijk om onze positie binnen de zorgsector te versterken en om zorgklanten nog beter te ondersteunen bij de digitale transformatie. De samenwerking met MG Partners en Maaike opent deuren om, naast onze bestaande dienstverlening rondom zorgspecifieke ICT-vraagstukken, nieuwe innoverende diensten en producten aan te bieden. Door de krachten te bundelen kan Tech Bakery als bredere partner worden ingezet bij zorginstellingen.


Door deze nieuwe stap kunnen de groeiambities sneller gerealiseerd worden. De nieuwe directeur van Tech Bakery, Maaike Dekkers, is tevens oprichter van SilverFit. ‘Ik zag bij SilverFit met eigen ogen hoe belangrijk het is om zorgmedewerkers intrinsiek te motiveren om met nieuwe technologie aan de slag te gaan. Dat is precies waarin Tech Bakery zich heeft gespecialiseerd’, aldus Maaike.

Tech Bakery is een kennispartner voor haar opdrachtgevers en heeft een sterk team. De komende jaren zal de zorgmarkt in beweging blijven en wordt ICT steeds belangrijker. Maaike: ‘Ik heb er heel veel zin in om met Tech Bakery nog meer zorginstellingen te helpen om effectiever met technologie te leren werken. Zo hebben zorgprofessionals meer tijd voor het allerbelangrijkste: hun cliënten.’


Over Tech Bakery
Tech Bakery is gespecialiseerd in informatie- en communicatietechnologie voor de zorgsector. Hoewel het een jong bedrijf is, hebben de professionals van Tech Bakery jarenlange ervaring met het faciliteren van nieuwe, effectieve manieren van samenwerken en communiceren. De mogelijkheden van de cloud staan hierbij centraal. Tech Bakery heeft meer dan 250 organisaties met in totaal meer dan 150.000 medewerkers geholpen aan eenvoudige en beheersbare informatietechnologie.