• Webinar Implementatie Gedeelde Drives
    ​Samenwerken in Google Workspace
    ​05 oktober 15:00 uur

Op dinsdag 5 oktober om 15:00 uur organiseren wij het webinar 

'Implementatie Gedeelde Drives - Samenwerken in Google Workspace'. 


Een Gedeelde Drive is bedoeld om samen te werken met bestanden in teamverband. In de praktijk zien we dat gedeelde drives veel worden ingezet om informatie te delen binnen een afdeling, project, functiegroep of organisatiebreed. 


Wanneer je binnen jouw organisatie al werkt met Google Drive zul je mogelijk herkennen dat je snel het overzicht kunt verliezen. Het kan al gauw onduidelijk en overzichtelijk worden met wie je welke bestanden hebt gedeeld. Bestanden kunnen zoek raken doordat iemand binnen je organisatie deze heeft verwijderd of uit gaat dienst gaat. Door Gedeelde Drives juist te implementeren en te gebruiken behoud je overzicht, en optimaliseer je de samenwerking binnen je organisatie.


Je krijgt ook de gelegenheid om vragen te stellen in het live webinar, wellicht zijn er dingen waar je op dit moment tegenaan loopt? Daarnaast kan je ideeën uit wisselen en ben je als eerste op de hoogte van de updates binnen Google Gedeelde Drives. Na dit webinar ben je in staat om een plan op stellen hoe jouw organisatie vlekkeloos de overstap naar Gedeelde Drives kan maken. 

Tijdens het webinar delen onze experts praktische tips die nuttig zijn voor iedereen binnen de organisatie. Meld je aan om reminders en inloginstructies te ontvangen. 

In dit webinar behandelen wij onder andere:

  • Wat is een Gedeelde Drive?
  • Waarom overstappen van 'Drive' naar 'Gedeelde Drives'?
  • Beheer- en rechten opties binnen Gedeelde Drives
  • De valkuilen en best practices van Gedeelde Drives implementaties
  • Gebruikersfuncties en Beheerdersfuncties
  • Een blauwdruk template voor de juiste inrichting van Gedeelde Drives

Aanmelden webinar